Konkurrence

Del din synshistorie og vind lækre præmier

11. oktober er VERDENS SYNSDAG. Derfor stiller Øjenforeningen og Optikerforeningen skarpt på danskernes syn, og vi har brug for din hjælp: Vi vil meget gerne høre, hvordan du opdagede, at du eller dine nærmeste havde problemer med at se.

Vi vil gerne høre både den seriøse og sjove historie eller om den situation, der var øjenåbneren. Du deltager i konkurrencen ved at dele din historie på vores Facebook-side Tjek dit syn. Så er du samtidig med til at sprede det vigtige budskab #tjekditsyn.

Vi trækker lod blandt alle deltagere den 14. oktober 2018. Vinderne vil få direkte besked.

Collage til Konkurrence

Deltag i konkurrencen her

1. præmie

Forkæl dig selv og en du holder af med et romantisk og uforglemmeligt GETAWAY CLASSIC ophold for 2 personer på det skønne boutique-hotel Stella Maris ved Svendborg Sund.

Præmien inkluderer 1 overnatning for 2 personer i delt dobbeltværelse og morgenmad samt en lækker 3 retters middag og vinmenu (eksklusiv øvrige drikkevarer) i den lækre restaurant på hotellet.

Det får du:

  • Aperitif før middagen
  • 3 retters middag med vinmenu
  • Aftenkaffe/te med sødt
  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • Morgenmad de Luxe

Præmien skal indløses inden 1/3-2019 og kan ikke ombyttes til kontanter.
Der tages forbehold for udsolgte datoer. 
Du kan se mere på www.stellamaris.dk
Værdi 3.450 kroner

2. præmie

Vi udlodder to lækre weekendtasker i bomuldskanvas med sort nylonfor fra A Simple Mess, som Louise Dorph står bag. Weekendtasken Lecci har et fint og poetisk print, der er inspireret af sensommerens yndige bær. Mål: 20 x 48 x 35 cm.
Værdi 798 kroner pr. taske

3. præmie

Du kan vinde hele fire lækre produkter fra Vichy: 2 Aqualia Thermal cremer, en serum og en Minéral89 booster. Du vil opleve, at din ansigtshud ikke bare føles lækker men også gennemfugtet og strålende. Vi har 3 sæt på højkant.
Værdi 816 kroner pr. sæt

 

Giv os et like på Facebook, så du kan følge med i alle vores aktiviteter!